Contoh Hukum Sunat at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Contoh Hukum Sunat. Antara contoh perkara sunat yang kita lakukan dalam solat adalah membaca doa iftitah, membaca tahiyyat awal dan membaca doa. Perkara yang diberikan kebebasan kepada seseorang untu melakukan atau meninggalkannya tanpa. Ada masanya, kita mendengar ada yang menyebut. Antara contoh perkara sunat ialah solat rawatib, berpuasa pada hari ke 13, 14 dan 15 pada setiap bulan hijrah, memberikan sedekah dan seumpamanya.

Wajib,sunat,harus,makruh,haram
Wajib,sunat,harus,makruh,haram from www.slideshare.net

Antara contoh perkara sunat ialah solat rawatib, berpuasa pada hari ke 13, 14 dan 15 pada setiap bulan hijrah, memberikan sedekah dan seumpamanya. Antara contoh perkara sunat yang kita lakukan dalam solat adalah membaca doa iftitah, membaca tahiyyat awal dan membaca doa. Ada masanya, kita mendengar ada yang menyebut.

Wajib,sunat,harus,makruh,haram

Antara contoh perkara sunat yang kita lakukan dalam solat adalah membaca doa iftitah, membaca tahiyyat awal dan membaca doa. Perkara yang diberikan kebebasan kepada seseorang untu melakukan atau meninggalkannya tanpa. Antara contoh perkara sunat ialah solat rawatib, berpuasa pada hari ke 13, 14 dan 15 pada setiap bulan hijrah, memberikan sedekah dan seumpamanya. Antara contoh perkara sunat yang kita lakukan dalam solat adalah membaca doa iftitah, membaca tahiyyat awal dan membaca doa.