Doa 5 Bismillah at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Doa 5 Bismillah. 8) bismillah 5.sungguh mujarab buat penawar.ayat ini boleh dibaca 19 kali dan tiup pada air.selepas membaca al fatihah, ayatul kursi dan selawat…baca ayat ini 19 x dan tiup pada. = ♥ jika kepala anak benjol sebab terhantuk, baca ‘bismillah 5’ ini sekali sambil tuamkan ais batu atau air suam di tempat sakit. Ayat bismillah lima boleh dibaca sebagai doa dengan menyebutnya sebelum makan atau minum sesuatu ubat.

BendangRawa Bismillah 5
BendangRawa Bismillah 5 from bendangrawa.blogspot.com

Ayat bismillah lima boleh dibaca sebagai doa dengan menyebutnya sebelum makan atau minum sesuatu ubat. 8) bismillah 5.sungguh mujarab buat penawar.ayat ini boleh dibaca 19 kali dan tiup pada air.selepas membaca al fatihah, ayatul kursi dan selawat…baca ayat ini 19 x dan tiup pada. = ♥ jika kepala anak benjol sebab terhantuk, baca ‘bismillah 5’ ini sekali sambil tuamkan ais batu atau air suam di tempat sakit.

BendangRawa Bismillah 5

= ♥ jika kepala anak benjol sebab terhantuk, baca ‘bismillah 5’ ini sekali sambil tuamkan ais batu atau air suam di tempat sakit. = ♥ jika kepala anak benjol sebab terhantuk, baca ‘bismillah 5’ ini sekali sambil tuamkan ais batu atau air suam di tempat sakit. 8) bismillah 5.sungguh mujarab buat penawar.ayat ini boleh dibaca 19 kali dan tiup pada air.selepas membaca al fatihah, ayatul kursi dan selawat…baca ayat ini 19 x dan tiup pada. Ayat bismillah lima boleh dibaca sebagai doa dengan menyebutnya sebelum makan atau minum sesuatu ubat.