Doa Berkati Majlis at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Doa Berkati Majlis. Bukan itu sahaja, ia juga melambangkan adab kita sebagai orang islam. Kita dituntut untuk selalu berdoa dan memohon hajat kepada. Kurniakanlah kesejahteraan dan kebahagian kepada kami. Doa pembuka majlis adalah doa yang digalakkan untuk dibaca sebelum memulakan sesuatu acara ataupun majlis. Kepada pasangan yang kami raikan pada hari ini. Dan jiwa yang tabah menghadapi. Bersempena dengan majlis pada hari ini, kami memohon inayah dan taufikmu. Berkatilah majlis ini dari permulaan hingga pengakhirannya. Lumrah bagi majlis rasmi dan tidak rasmi pasti akan di mulai dengan bacaan doa supaya majlis tersebut di berkati.

Doa majlis rasmi sekolah
Doa majlis rasmi sekolah from www.slideshare.net

Kepada pasangan yang kami raikan pada hari ini. Berkatilah majlis ini dari permulaan hingga pengakhirannya. Lumrah bagi majlis rasmi dan tidak rasmi pasti akan di mulai dengan bacaan doa supaya majlis tersebut di berkati.

Doa majlis rasmi sekolah

Kurniakanlah kesejahteraan dan kebahagian kepada kami. Lumrah bagi majlis rasmi dan tidak rasmi pasti akan di mulai dengan bacaan doa supaya majlis tersebut di berkati. Dan jiwa yang tabah menghadapi. Doa pembuka majlis adalah doa yang digalakkan untuk dibaca sebelum memulakan sesuatu acara ataupun majlis.