Gambar Zul Ariffin at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Gambar Zul Ariffin. Bagi anda yang mengikuti perkembangan zul ariffin, pastinya tahu pelakon kacak ini sering kali berulang alik ke pulau phuket menjalani latihan seni mempertahankan diri popular thailand,. Beliau mula bergiat aktif dalam bidang lakonan pada 2008 menerusi watak pembantu dalam siri drama awan dania dan kemudiannya beralih ke watak utama sebagai inspektor ashraf dalam siri drama kepolisan paling lama bersiaran di rtm, gerak khas sehingga drama itu direhatkan pada 2011. Miss k difahamkan, zul kini sedang berada di thailand, bercuti uols. Zulkifli ariffin (lahir 25 oktober 1986) ialah seorang pelakon dan model lelaki malaysia. Isu foto 'sweet' dengan ruhainies, zul ariffin hanya jalankan amanah sebagai pelakon. Susulan itu, pelbagai spekulasi telah dibuat oleh netizen termasuk beranggapan jejaka misteri tersebut merupakan pelakon kacak, zul ariffin. Isu gambar lucah tak jadi ‘kudis’, zul ariffin tunjuk sifat matang, tenang hadapi. Pelakon popular, zul ariffin mencetuskan kontroversi apabila memuat naik video memaparkan beberapa babak panas dalam drama terbaharu. Beliau membuat kemunculan filem pertamanya menerusi watak asp zam dalam filem evolusi k…

Biodata Zul Ariffin Artis Malaysia
Biodata Zul Ariffin Artis Malaysia from belajarsastrapopuler.blogspot.com

Bagi anda yang mengikuti perkembangan zul ariffin, pastinya tahu pelakon kacak ini sering kali berulang alik ke pulau phuket menjalani latihan seni mempertahankan diri popular thailand,. Pelakon popular, zul ariffin mencetuskan kontroversi apabila memuat naik video memaparkan beberapa babak panas dalam drama terbaharu. Isu gambar lucah tak jadi ‘kudis’, zul ariffin tunjuk sifat matang, tenang hadapi.

Biodata Zul Ariffin Artis Malaysia

Beliau mula bergiat aktif dalam bidang lakonan pada 2008 menerusi watak pembantu dalam siri drama awan dania dan kemudiannya beralih ke watak utama sebagai inspektor ashraf dalam siri drama kepolisan paling lama bersiaran di rtm, gerak khas sehingga drama itu direhatkan pada 2011. Pelakon popular, zul ariffin mencetuskan kontroversi apabila memuat naik video memaparkan beberapa babak panas dalam drama terbaharu. Zulkifli ariffin (lahir 25 oktober 1986) ialah seorang pelakon dan model lelaki malaysia. Bagi anda yang mengikuti perkembangan zul ariffin, pastinya tahu pelakon kacak ini sering kali berulang alik ke pulau phuket menjalani latihan seni mempertahankan diri popular thailand,.