Siti Sarah Kesetiaan Lyrics at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Siti Sarah Kesetiaan Lyrics. Kesetiaan menghalangi kupindah ke lain hati dan tak ingin ku melukai. Tapi kudrat tak di tanganku. Mendambakan cinta ini hanya kekalnya denganmu tapi kudrat tak di tanganku. Kesetiaan menghalangi ku pindah ke lain hati dan tak ingin ku melukai. Dan tak ingin ku melukai. Dan tak ingin ku melukai. Kesetiaan menghalangi kupindah ke lain hati dan tak ingin ku melukai mendambakan cinta ini hanya kekalnya denganmu tapi kudrat tak di tanganku padamu ku alunkan rinduku sayang jadi.

Siti Sarah Pasti Berbeza (Lyrics Video) YouTube
Siti Sarah Pasti Berbeza (Lyrics Video) YouTube from www.youtube.com

Tapi kudrat tak di tanganku. Kesetiaan menghalangi kupindah ke lain hati dan tak ingin ku melukai mendambakan cinta ini hanya kekalnya denganmu tapi kudrat tak di tanganku padamu ku alunkan rinduku sayang jadi. Mendambakan cinta ini hanya kekalnya denganmu tapi kudrat tak di tanganku.

Siti Sarah Pasti Berbeza (Lyrics Video) YouTube

Kesetiaan menghalangi kupindah ke lain hati dan tak ingin ku melukai. Mendambakan cinta ini hanya kekalnya denganmu tapi kudrat tak di tanganku. Kesetiaan menghalangi kupindah ke lain hati dan tak ingin ku melukai mendambakan cinta ini hanya kekalnya denganmu tapi kudrat tak di tanganku padamu ku alunkan rinduku sayang jadi. Dan tak ingin ku melukai.