Sudah Ku Tahu Lyrics at Info Terkini

Info Terkini sebagai References website.

Sudah Ku Tahu Lyrics. Segala rahsia sudah ‘ku tahu rupanya aku tak dicintai untuk apa kau buat ‘ku begini segala apa yang telah ‘ku lakukan airmataku mengalir dipipi segala yang ‘ku korbankan ‘tuk dirimu. Seringkali aku menduga seringkali ini terjadi segala rahsia sudah ku tahu. For everything that i have done for you. Seringkali aku menduga seringkali ini terjadi segala rahsia sudah ku tahu rupanya aku tak dicintai. Segala apa yang telah ku lakukan. Untuk apa kau buat ku begini. Untuk apa kau buat ku begini segala apa. Segala yang ku korbankan tuk. Segala apa yang telah ku. Rupanya aku tak dicintai untuk apa kau buat ku begini segala apa yang telah ku lakukan airmataku. Segala rahsia sudah ku tahu. Tears are running down both of my cheeks.

Lirik Lagu Sudah Ku Tahu Versi Iban lewcanna
Lirik Lagu Sudah Ku Tahu Versi Iban lewcanna from lewcanna.blogspot.com

For everything that i have done for you. Untuk apa kau buat ku begini segala apa. Rupanya aku tak dicintai untuk apa kau buat ku begini segala apa yang telah ku lakukan airmataku.

Lirik Lagu Sudah Ku Tahu Versi Iban lewcanna

Segala rahsia sudah ku tahu. Untuk apa kau buat ku begini segala apa. Segala rahsia sudah ‘ku tahu rupanya aku tak dicintai untuk apa kau buat ‘ku begini segala apa yang telah ‘ku lakukan airmataku mengalir dipipi segala yang ‘ku korbankan ‘tuk dirimu. Segala yang ku korbankan tuk.